Autoruit herstellen

Sterretje in uw autoruit? Laat het professioneel herstellen door ons. Wij regelen alles met de verzekering zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken.

Meer dan 30 jaar ervaring in het herstellen van autoruiten

Een sterretje in uw autoruit is snel gebeurd, maar gelukkig ook snel verholpen. Met onze meer dan 30 jaar ervaring herstellen wij elke autoruit op een professionele manier. U kan hiervoor een afspraak maken ter plaatse bij ons in Borsbeek of u kan beroep doen op onze mobiele dienst die bij u ter plaatse komt om uw autoruit te herstellen. Verder kan u ook terecht in één van onze servicepunten.

Verzekerd tegen glasschade?
Contacteer ons

Hoe herstellen we een sterretje in uw autoruit?

Hiervoor maken we gebruik van de harsinjectiemethode. De hars wordt met uv-licht uitgehard. Dat neemt slechts 30 minuten tijd in beslag, maar zorgt wel voor een uiterst sterk eindresultaat! Uw autoruit zal er terug als nieuw uitzien en u kan opnieuw probleemloos de weg op.

Laat het sterretje in uw ruit niet verder barsten!

Wacht niet te lang om uw autoruit te laten herstellen en vermijd een volledig nieuwe autoruit: een sterretje in uw ruit kan bij de kleinste schok of de minste temperatuurschommeling al snel vergroten. Wij trachten altijd eerst uw autoruit te herstellen. Is een reparatie echt niet meer mogelijk, dan kunnen wij uw autoruit vervangen. Eerdere herstellingskosten aan uw voorruit worden dan in mindering gebracht op uw eindfactuur.