Bent u verzekerd tegen glasschade?

In de meeste gevallen kan u uw autoruit dan kostenloos laten herstellen. Wij zijn een erkend hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen. 

Verzekerd tegen een sterretje in voorruit?

In veel gevallen is een barst in de voorruit verzekerd. In dat geval zijn de kosten om uw autoruit te vervangen voor de verzekering. Ook bij een sterretje vergoedt de verzekering dan alle kosten. Veel hangt natuurlijk af van de omstandigheden. Als u enkel een BA-verzekering heeft, is een barst in de voorruit verzekerd als de tegenpartij in fout is of als u een aanvullende waarborg glasbreuk heeft. Indien u een omniumverzekering heeft, zal een sterretje in de voorruit of het vervangen van de autoruit voor de verzekering zijn. Over het algemeen krijgt u niet te maken met een franchise wanneer een barst in de voorruit verzekerd is.

Bent u verzekerd? Dan sturen we de rekening rechtstreeks naar uw verzekering.

Schade aan uw voorruit en verzekerd tegen glasbreuk? Wellicht kunt u beroep doen op uw verzekering om uw autoruit te laten herstellen of vervangen. In dat geval sturen wij de rekening rechtsreeks door naar uw verzekering. 

Als erkend hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen herstellen en vervangen wij uw autoruit zonder vrijstelling. Wij werken al jaren op een vlotte manier samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.